Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 160 grader. Prik skindet på anden med en gaffel eller kødnål og gnid den ind- og udvendigt med salt og peber. Sautér løget blødt i smør og tag det af varmen. Tilsæt æbler, brød, nødder, salvie, salt og peber og fordél fyldet i anden. Luk med kødnåle og/eller snor og læg den i en bradepande. Sæt den i ovnen 1 time – til en del fedt er smeltet af.
  2. Hæld fedtet ud af bradepanden. Vend kartoflerne sammen med et par skefulde andefedt og læg dem omkring anden. Sæt bradepanden i ovnen igen og lad det stege ca. 2 timer – til kødet er gennemstegt og mørt, og skindet er sprødt.
  3. Sautér skalotteløg bløde i andefedt eller smør og tilsæt vineddike. Lad det koge næsten væk og tilsæt æblecider. Giv det et opkog, skru lidt ned og lad det simre ca. 10 min.
  4. Tag and og kartofler op af bradepanden og hæld overskydende fedt over i en skål. Kog bradepanden af med æblecidersovsen og si det over i en ren gryde. Jævn evt. med lidt majsstivelse udrørt i lidt koldt vand eller lidt mel rystet sammen med vand og smag til med salt og peber.
  5. Fjern nåle/snor fra anden og anret med kartofler og en ske til fyldet. Servér sovsen i en skål.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri