Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk smør, sukker og farin cremet og pisk æg, vanilje, fintrevet appelsinskal og orangelikør i.
  2. Bland mel, kakao, bagepulver og krydderier sammen og rør det i dejen. Tilsæt grofthakket chokolade og havregryn.
  3. Tril dejen til kugler på størrelse med en valnød og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir.
  4. Bag kagerne ved 180 grader i 10-12 min.
  5. Flyt dem over på en rist og lad dem afkøle. Opbevar i en kagedåse.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge