Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ved at give appelsinskiverne et opkog i koldt vand ad 3 omgange, trækkes bitterstofferne ud, så hele appelsinen kan spises.
Appelsinbraiseret kalkunbryst
3-4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Koge/stegetid: 45 min.
1 fed hvidløg
2 dl hvidvin
1-2 tsk. dijonsennep
1-2 tsk. farin
Sådan gør du:
  1. Vask appelsinerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem i en gryde, dæk med koldt vand og giv dem et opkog. Hæld vandet fra, hæld nyt vand på og gentag i alt 3 gange. Dryp appelsinskiverne af på køkkenrulle.
  2. Skyl rosmarinen, træk nålene af og hak dem fint. Pil hvidløgsfeddet og hak det fint.
  3. Gnid kødet med salt, peber, rosmarin og hvidløg og bind evt. snor omkring stegen. Brun den på alle sider i en stegegryde med smør eller olie. Tilsæt appelsinskiver, vin og bouillon og lad kødet simre under låg i 20-25 min.
  4. Tag kødet og appelsinskiverne op og hold det varmt. Jævn sovsen med majsstivelse eller sovsejævner og smag til med sennep, farin, salt og peber. Si den over i en skål.
  5. Skær kødet i skiver og servér med appelsinskiver og f.eks. små smørristede kartofler samt spinat, bønner eller broccoli.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri