Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørSøde sager og drikke
En frisk og lækker marmelade, der smager af sol og sommer. Forkæl dig selv eller giv marmeladen som gave.
Sådan gør du:
  1. Riv skallen af citrusfrugterne eller skræl dem af med en kartoffelskræller og hak dem fint. Skær frugten ud mellem hinderne.
  2. Vej frugt, saft og skaller – der skal være ca. 1/2 kg. Kom det i en gryde sammen med sukker, vand og finthakket chili (uden frø og mellemvægge). Kog det under omrøring i ca. 25 min.
  3. Tilsæt geleringsmiddel efter pakkens anvisning, hæld marmeladen på skoldede glas og luk dem straks til. Vend glassene af og til, så frugten fordeler sig.
  4. Tips: Kog evt. citruskernerne med i en gazepose – de indeholder pektin, der kan give marmeladen naturlig konsistens.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge