Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smør, sukker, vaniljesukker og revet appelsinskal sammen. Rør ét æg i ad gangen.
  2. 2. Bland mel og bagepulver, sigt det i dejen, og vend rundt. 3. Del dejen i 2. Sigt kakaopulver i den ene portion, og vend det rundt i dejen sammen med mælk.
  3. 4. Fordél halvdelen af den lyse dej i en smurt 1½ liters brødform. Fordél kakaodejen over, og der-efter resten af den lyse dej over.
  4. 5. Bag kagen ved 175 grader på midterste ovnribbe i 50-60 min. Stik et spid eller en strikkepind i kagen for at se, om den er bagt. Er der rå dej på, skal kagen bage lidt
  5. længere.
  6. 6. Pynt den afkølede kage med glasur rørt af flormelis og appelsinsaft. Pynt evt. med revet appelsinskal.
Velbekomme!
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri