Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Stærke krydderier passer godt sammen med sød cremet kokosmælk, som vi kender det fra asiatiske retter. Her har vi stegt en god bøf og serverer den med ris og en skøn stærk sovs.
Asiatisk bøf med grøn karry og ris
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: ca. 30 min. (afhængig af ristype)
1 dåse kokosmælk
Drys: 15-20 blade thaibasilikum
Tilbehør: fuldkornsris og 1 lime (4 stykker)
Sådan gør du:
  1. Bøffer: Varm halvdelen af olien på en pande, til det er brunt. Brun kødet hurtigt på begge sider. Krydr med salt og peber. Skru ned til middel varme og steg bøfferne færdige (ca. 3 min. på hver side).
  2. Steg aubergine og peberfrugter ved god varme i resten af olien. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Kog i ca. 5 min., til grønsagerne er møre. Smag til med fiskesovs eller sojasovs.
  3. Fordél grønsagsblandingen på tallerkner og læg en bøf ovenpå. Drys med basilikumblade og servér med ris og lime.
Tips!
Grøn karrypasta
Stærkt krydrede karrypastaer med grøn chili, koriander m.m. fås i velassorterede supermarkeder og hos asiatiske købmænd. Asiatisk bøf med grøn karry og ris er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri