Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Denne asiatiske simreret er inspireret af japanske retter lavet i donabe, der er en slags gryde. Den laves med lidt kød og masser af grøntsager.
Asiatisk gryde med oksekød og kinakål
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Stege-/kogetid: ca. 20 min.
2 spsk. olie
2 fed hvidløg
3 spsk. sojasovs
Drys:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Varm en tykbundet gryde op, og hæld olie i. Brun tynde skiver oksekød på begge sider. Tag kødet op.
  2. Steg hvidløg og snittet skalotteløg i olien. Hæld sojasovs og grøntsagsbouillon ved sammen med stykker af kinakål og gulerødder. Lad retten småkoge ca. 5 min. Kom kødet tilbage i gryden, og varm kort igennem. Smag retten til med sojasovs.
  3. Drys med brøndkarse. Servér retten rygende varm med ris.
Tips!
Fuldkornsris kaldes også naturris eller brune ris. De indeholder flere vitaminer og mineraler end hvide ris. Kogetiden er lang, ca. 45 min. Sæt risene i blød fra morgenstunden – så forkortes kogetiden med ca. 15 min.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge