Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog risene som angivet på pakken med hele krydderier. Fjern dem, når risene er kogt færdige.
  2. Snit bladselleri i små terninger. Gem topbladene til drys.
  3. Skær peberfrugten i små terninger på samme størrelse.
  4. Brun kødet i olie i en tykbundet gryde eller stegepande. Krydr med karry. Tilsæt bladselleri og peberfrugt, og steg i nogle min. Tilsæt vand, og lad retten simre i ca. 10 min. under låg. Smag til med karry og sojasovs.
  5. Servér friskkogte ris med asiatisk kødsovs, og drys med blade af bladselleri.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri