Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Asparges er smagen af sommer. Her følger en lækker opskrift på asparges bagt i butterdej.
Asparges bagt i butterdej
4 personer
Tid: 25 min.
Ovntid: 15-18 min.
3 spsk. olivenolie
Pynt: 1 bundt estragon
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær butterdejspladen ud i 6 små rektangler, som er ca. 4 cm brede og 10 cm lange. Rids butterdejen med en kniv 1 cm fra kanten hele vejen rundt, og pensl rektanglerne med sammenpisket æg.
  2. Kom salt og peber på butterdejspladerne, og fordel halvdelen af den revne ost på pladerne.
  3. Skyl og knæk enderne af de grønne asparges, og fordel 4-5 stk. på hver butterdejsplade.
  4. Bland olivenolie og hvidløg sammen, og pensl aspargesene. Fordel resten af osten over og evt. lidt ekstra salt og peber.
  5. Kom butterdejspladerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 15-18 min. Pynt med frisk estragon, og servér med lidt ekstra revet parmesan.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri