Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl aspargesene fra hovedet og nedad. Bræk den nederste, træede del af og kog dem i letsaltet vand i 5-8 min. afhængigt af tykkelsen.
  2. Tag aspargesene op med en hulske og lad dem dryppe af på et rent klæde.
  3. Hollandaisesovs:
  4. Pisk æggeblommerne med citronsaft og salt i en skål over vandbad.
  5. Hvis man er hurtig til at piske, kan det gøres over svag varme direkte på blusset. Pisk, til æggemassen er tyk og cremet.
  6. Tag gryden fra varmen og hæld det smeltede smør i – først dråbevist og derefter i en tynd stråle.
  7. Hæld sovsen i en skål og smag til med salt og peber.
  8. Servér de friskkogte asparges med den lune sovs, drys med rejer og purløg og giv citron og kartofler eller brød til.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri