Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Aspargesbrød
(2 personer)
Arbejdstid: 10 min.
Koge/bagetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød
Sådan gør du:
  1. Skær asparges til, så de passer til brødet, og damp dem næsten møre i lidt kogende, letsaltet vand – ca. 4 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af.
  2. Rist brødet let og læg det på en bageplade. Læg aspargesene på brødet.
  3. Rør mayonnaise sammen med fintrevet citronskal, ca. 1 spsk citronsaft og hakket persille. Smør det over aspargesene og gratiner dem under grillen i ovnen ca. 5 min.
  4. Server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge