Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl de hvide asparges fra hovedet og nedad. De grønne asparges skal ikke skrælles.
  2. Bræk den nederste, træede del af både de hvide og grønne asparges.
  3. Kog de hvide asparges ca. 10 min. i bouillonen, til de er helt møre. Hæld det hele i en blender og kør, til det er cremet. Si suppen.
  4. Kog de grønne asparges 2-3 min. i suppen. Rør fløde sammen med æggeblommer og citronsaft.
  5. Rør det i suppen og varm op til kogepunktet, uden at suppen koger. Smag til med salt og peber.
  6. Pynt med kørvel og servér straks med brød.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri