Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En god kødsovs tager lidt tid at lave. Men det er arbejdet værd. Lav evt. en ordentlig portion, så der er mad til flere dage.
Sådan gør du:
  1. Kødsovs:
    Brun kødet i en tykbundet gryde i varm olie. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege i nogle min. under omrøring. Tilsæt tomater, merian og timian, og lad det koge under låg i ca. 30 min. Kødsovsen skal være fugtig – spæd evt. med vand. Smag til med salt og peber.
  2. Skær stilken af auberginerne og skær dem over på langs. Lav et snit 1 cm fra kanten hele vejen rundt. Tag frugtkødet ud med en ske.
  3. Læg auberginerne i et ovnfast fad og krydr med salt. Fyld dem med kødsovs og dæk fadet med sølvpapir. Bages i ca. 40 min. ved 200 grader, til auberginen er mør. Drys med ost og bag få min., til osten er smeltet.
  4. Salat:
    Bland tomater, salatblade og pesto eller dressing og drys med purløg. Servér fyldte auberginer med tomatsalat og brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge