Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørTærter, pizza og madpandekager
Den lækre spanskinspirerede tærte med kartofler og bacon kan sagtens bages dagen i forvejen og blot lunes i ovnen.
Sådan gør du:
  1. Kør de to slags mel, salt og smør sammen til en grynet masse i en foodprocessor. Saml dejen med sammenpisket æg og koldt vand. Pak dejen ind og lad den hvile koldt 1 times tid.
  2. Steg bacontern gyldne og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Skær kartoflerne i tern.
  3. Pisk æggene sammen med dijonsennep, cremefraiche og fintsnittet purløg eller forårsløg og smag til med salt og peber. Vend kartofler og bacon i cremen.
  4. Rul 2/3 af dejen ud og læg den i en springform eller tærteform (22-24 cm), så den hænger lidt ud over kanten. Fordel fyldet i formen. Rul resten af dejen ud til et låg.
  5. Pensl dejkanterne med sammenpisket æg, læg låget over fyldet og pres kanterne godt sammen. Pensl overfladen med æg og prik nogle huller i låget.
  6. Bag tærten ved 200 grader i ca. 30 min. Skru ned til 180 grader og lad den bage yderligere ca. 30 min. Server tærten varm, lun eller kold evt. med grøn salat.
Tips!
Fyldet til tærten kan også bages som en spansk tortilla: Tilberedes som i opskriften. Hæld fyldet i en smurt springform eller lille bradepande med bagepapir i bunden. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 45 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri