Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Prøv en klassisk baconburger med HP-sovs.
Baconburger
4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
Ingredienser:
1 skive lyst brød
2 spsk mælk
Endvidere:
Sådan gør du:
  1. Skær skorperne af brødet og riv det i små stykker. Mos det sammen med mælken og ælt massen i kødet sammen med HP-sovs, salt og peber.
  2. Del farsen i 4 portioner og form dem til bøffer.
  3. Steg baconskiverne sprøde på en pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  4. Steg nu bøfferne på panden 4-5 min. på hver side.
  5. Rist bollerne let og smør dem med mayonnaise.
  6. Læg dem sammen med salat, tomat, bøffer og bacon.
Tips!
Ved at ælte kødet sammen med lidt udblødt brød, forbliver bøfferne saftige, selv om de gennemsteges. Steg evt. tomatskiverne et par min. på panden, inden de lægges i burgeren. Ælt evt. lidt knust hvidløg sammen med kødet. Baconburger er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri