Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pluk grove stilke af spinaten og skyl den grundigt i koldt vand. Slyng spinatbladene fri for vand.
  2. Kom fløde og det hele, pillede fed hvidløg i en sauterpande og giv det et opkog.
  3. Krydr med salt og peber og lad fløden simre 5 min.
  4. Tag hvidløgsfeddet op og vend spinaten i fløden. Lad det simre, til spinaten lige falder sammen, og smag til med salt og peber.
  5. Lun de fire bagels i ovnen eller på en brødrister og flæk dem med en skarp kniv.
  6. Anret med den flødestuvede spinat og røget laks. Server straks.
Tips!
Brug evt. færdigkøbt stuvet spinat som en nem genvej.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri