Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagt karamelcreme
(2 personer)
Arbejdstid: 10 min.
Kogetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
3 spsk sukker
½ dl vand
2 æg
2½ dl sødmælk
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 150 grader.
  2. Smelt sukker til gylden karamel på en lille pande. Tilsæt vand, kog det jævnt og tag det af varmen.
  3. Pisk æg og mælk godt sammen og pisk karamellen i.
  4. Si cremen over i lave skåle og stil dem i en bradepande med vand. Bag dem i ovnen 30-45 min. – alt efter højden på skålene.
  5. Servér desserterne lune eller kolde.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge