Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skrub kartoflerne rene. Læg dem i et ovnfast fad eller bradepande og stil det i ovnen.
  2. Tænd ovnen på 200 grader og bag kartoflerne møre 60-90 min. afhængigt af størrelse. Stik en kødnål eller spids kniv i og mærk, om de er møre.
  3. Rør den grønne cremefraichesovs sammen og smag til med salt og peber. Sæt sovsen i køleskabet mindst en halv time, så får den mere smag.
  4. Salat: Bland små stykker peberfrugt og kogte bønner og krydr med salt og peber.
  5. Sæt et kryds i kartoflerne og giv dem et tryk. Servér med grøn cremefraichesovs, salaten og skinke.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge