Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Bagt selleri kræver stort set ikke forberedelsestid, sellerien skal bare bages mør, og den bløde selleri skrabes ud af skrællen ved bordet. Godt tilbehør til fisk og alle slags kød.
Bagt selleri med dilddip
(tilbehør til 4 personer)
Arbejdstid: 5 min.
Bagetid: 1-1½ time
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
ca. 300 g groft salt
Dilddip:
3 spsk olivenolie
1 bundt dild
Sådan gør du:
  1. Skur sellerien for det værste jord, men den behøver ikke at være pinlig ren. Kom groft salt i et lille ovnfast fad og skub sellerien ned i saltet, så den står godt.
  2. Bag sellerien i ovnen ved 190 grader i 1-1½ time, afhængigt af størrelsen. Den er færdig, når man kan prikke i den med en lille spids kniv uden at mærke modstand.
  3. Dilddip: Rør cremefraiche med olivenolie og finthakket dild og smag dressingen til med salt og peber.
  4. Skær toppen af sellerien ved servering og skrab den møre selleri ud med en ske ved bordet. Servér med dilddip.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri