Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
En lækker ret med torsk, svampepanade og en udsøgt salat.
Sådan gør du:
  1. Kom rensede svampe i en foodprocessor, og hak dem til ensartet halvgrov konsistens.
  2. Steg finthakkede skalotteløg klare i smør. Tilsæt timianblade og svampe, og steg under omrøring, til saften er fordampet. Tilsæt eddike og små stykker af brød. Lad blandingen trække i ca. 15 min. Tilsæt hakket persille og fintrevet parmesanost, og smag til med salt og peber.
  3. Læg 4 stykker torsk i filet i et ovnfast fad smurt med lidt olie. Fordél svampepanaden i et ca. 1 cm tykt lag oven på hvert stykke fisk.
  4. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min., til fisken lige netop er færdig. Servér den bagte torsk med svampepanade med rødbedesalat med avocado og evt. brød.
  5. Rødbedesalat:
  6. Kog rødbederne i 45-60 min. (afhængigt af størrelsen) i så meget vand, at de netop er dækkede. Stik med en kødnål eller kniv i rødbederne og mærk, om de er møre.
  7. Hæld kogevandet fra, og hæld koldt vand over rødbederne. Skær top og rod af, og gnid eller smut skrællen af. Skær de smuttede rødbeder i stave på størrelse med pomfritter.
  8. Skær avocadoerne i halve, fjern stenene, og skræl avocadoerne. Skær dem ud i både på størrelse med rødbederne. Vend avocadoerne i citronsaft. Bland med olie, og finthakkede persilleblade, og krydr med salt og peber. Vend sammen med afkølede rødbeder og fintsnittede forårsløg.
Velbekomme!
Foto: Line Falck/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri