Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagte juleæbler
6 personer
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
2 spsk farin
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 150 grader. Skær et lille låg af hver pigeon ved stilkenden og fjern kernehusene.
  2. Rør smør og farin sammen og tilsæt hakkede nødder eller rosiner samt cognac. Fordel fyldet i æblerne og sæt lågene på.
  3. Stil æblerne i et smurt ovnfast fad og sæt dem i ovnen, til æblerne er møre, 20-25 min.
  4. Server som tilbehør til julemaden: and, gås, skinke eller flæskesteg. Æblerne er også gode til vildt.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri