Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Banan tarte tatin er en sød fransk klassiker, som er nem at lave.
Banan tarte tatin
(6 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Stege/bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
75 g smør
1 knsp salt
1 spsk citronsaft
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud og skær den ud i en cirkel lidt større end din stegepande (der skal kunne tåle at gå i ovnen). Prik dejcirklen med en gaffel og sæt den i køleskabet.
  2. Smelt sukkeret på panden og lad det blive lysebrunt. Tilsæt smør og kog det jævnt. Tilsæt kanel og salt. Pil bananerne, halvér dem på langs og læg dem i karamellen. Lad dem simre 2-3 min. Dryp med citronsaft og læg dejlåget over bananerne. Sæt panden i ovnen, til dejen er gennembagt – ca. 20 min.
  3. Tag panden ud af ovnen og lad den stå 3-5 min. Læg et fad over panden og vend rundt, så tærten kommer ud på fadet. Servér med cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis.
  4. Tip: Til voksne kan tærten evt. stænkes eller flamberes med rom.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri