Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  2. Kom vaniljestang og -korn i en gryde med kokosmælk og sukker. Giv det et opkog og lad det simre ved svag varme 3-5 min. Udblød husblassen i koldt vand.
  3. Tag gryden af varmen, knug vandet af husblassen og smelt den i den varme kokosmælk. Si det over i en skål.
  4. Pisk fløden til skum.
  5. Skær de rensede jordbær i halve eller kvarte. Pil bananen og skær den i skiver.
  6. Vend frugten sammen med fintrevet limeskal og 1-2 tsk saft. Vend flødeskum i den afkølede kokoscreme og vend frugten i. Fordél cremen i glas og stil dem koldt mindst 1 time.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge