Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl bærrene og vend dem sammen med 1 tsk fintrevet appelsinskal og 2 spsk sukker.
  2. Kom mascarpone, piskefløde, likør, sukker og 1 tsk fintrevet appelsinskal i en skål og pisk det til skum.
  3. Skær den hvide hinde af appelsinen og skær den i skiver eller både.
  4. Anret frugt og bær i portionsglas og top op med creme. Pynt med et grønt blad og server straks.
Tips!
Server evt. med et par sprøde kager.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge