Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
And behøver ikke kun at komme på middagsbordet til jul eller Mortens aften - her har vi smækket anden på grillen, og serverer den med en skøn grøn salat til.
Sådan gør du:
  1. Kog anden, før den skal grilles. Kog andelårene I 1 time i vand (der lige dækker) med salt, peberkorn og suppeurter. Tilsæt andebrysterne efter 30 min. og kog dem i ca. 30 min., til de er møre. Tag kødet op og del evt. lårene i over- og underlår. Hold kødet varmt i suppen.
  2. Når grillen er klar, grilles anden med barbecuesovs: pensl på alle sider og vend kødet på grillen, til det er gyldent. Bland salaten og hæld dressingen over. Skær andebrysterne i skiver. Servér grillet and med salat og brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri