Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i små terninger, og læg dem i en frysepose med citronsaft, finthakket hvidløg, fint-hakket rosmarin, finthakket chili, salt og peber. Luk posen, vend det hele godt rundt, og lad det trække i 20 min.
  2. Hak løget, og steg stykkerne blanke på en stor pande med olie. Rens svampene, og tilsæt dem. Steg under omrøring i 3-5 min. Tilsæt det marinerede kød, skru op for varmen, og brun det under omrøring i 2 min. Tilsæt kartoflerne, og steg det hele gyldent i ca. 5 min.
  3. Lav spejlæg imens på en pande med smør. Smag biksemaden til med salt og peber, og anret med spejlæg. Servér med brød.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Leigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge