Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland ingredienserne til dejen sammen og tryk den tyndt ud i en tærteform (14x14 cm). Forbag tærtebunden i 15-20 minutter i en varm ovn ved 200º.
  2. Blend blå ost, æg og yoghurt sammen og krydr med salt og peber. Hæld fyldet på den forbagte bund og bag tærten i ca 15 minutter, til massen er fast.
  3. Radise-koriandercreme: ca 30-40 g radiser 50 g DDV Yoghurt ca 1 spsk hakket koriander salt & peber
  4. Hak radiserne fint og bland dem sammen med yoghurten. Smag til med hakket koriander, salt og peber.
  5. Server ostetærten sammen med radise-koriandercremen og 30 g flute.
Tips!
Server bladselleri og gulerodsstænger til og brug radise-koriandercremen som dip.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge