Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørVegetariskDiabeteskost
Opskriften er fra „Mormormad – klassikere med kulør” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Blomkålsgratin
4 personer
Sådan gør du:
  1. Del 1 blomkål (ca. 700 g) i mindre buketter. Kog dem knap møre og afkøl.
  2. Pisk 2 dl mælk med højst 0,7 % fedt og 1 dl mel sammen i en gryde. Tilsæt 1½ dl mælk, bring det i kog under piskning og tilsæt 1 spsk flydende fedtstof. Afkøl.
  3. Del 5 æg og rør æggeblommerne i en ad gangen. Tilsæt ¾ tsk salt og lidt peber. Vend 100 g skinketern og blomkålsbuketterne i. Pisk æggehviderne stive. Vend dem forsigtigt i og hæld dejen i et smurt gratinfad, 22-24 cm i diameter og med høje sider.
  4. Drys med 1 spsk rasp. Bag gratinen i 50 min. i en 175 grader varm ovn.
Velbekomme!
Foto: Diabetesforeningen/Opskrift: Diabetesforeningen
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri