Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Servér en frisk og fyldig salat til frokost eller aftensmad. Med ingredienser som kartofler og blomkål mætter salaterne godt.
Sådan gør du:
  1. Træk bladene af blomkålen og kassér de groveste. Skyl de lysegrønne blade og fjern evt. grove ribbe.
  2. Tag lidt hele blade fra til pynt og snit resten fint.
  3. Del selve blomkålshovedet i buketter og blancher dem i kogende, letsaltet vand i 3 min. Læg dem straks i iskoldt vand og lad dem dryppe af.
  4. Pisk dressingen sammen og vend blomkålsbuketter og snittede blade i.
  5. Anret med hele blomkålsblade på to tallerkner og top op med rejer.
  6. Kværn lidt sort peber over, drys med dild eller persille og servér med brød.
Tips!
Blomkålssalat med rejer er ikke fryse-egnet
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge