Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Brug den lækre chutney som tilbehør til røget kød, modne oste og krydrede gryderetter. Chutneyen kan holde sig længe på et mørkt og køligt sted, så lav roligt en stor portion.
Blommechutney
(8-9 dl)
Arbejdstid: 45 min.
Kogetid: 30 min.
Ingredienser:
1 kg blommer
2 tsk. groft salt
Sådan gør du:
  1. Vask blommerne, udsten dem, og skær dem i både. Pil skalotteløgene, og hak dem fint. Skræl ingefæren, og hak den fint. Vask chilien, halvér den, og skrab frøene ud. Snit den fint.
  2. Bland det hele i en gryde, tilsæt vineddike, og giv det et langsomt opkog under omrøring. Tilsæt sukker og salt, og kog chutneyen under omrøring, til den er tyk som marmelade (35-45 min.).
  3. Fyld chutneyen i rene sylteglas, der er kogt i en gryde vand i 5-10 min. eller varmet i ovnen ved 100 grader i 15 min. Luk straks.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge