Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udsten blommerne og skær dem i både. Kom dem i en gryde sammen med sukker, fintrevet citronskal, citronsaft og kanel eller ingefær og giv dem et opkog. Skru lidt ned for varmen og lad dem simre møre ca. 8 min.
  2. Tag gryden af varmen. Udblød husblassen i koldt vand, knug vandet af og smelt husblassen i de varme blommer. Hæld det over i en skål og stil det koldt.
  3. Tænd ovnen på 250 grader. Pisk æggene meget luftige med sukker – ca. 5 min. med en håndmikser. Sigt de to slags mel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen. Fordel dejen jævnt på et stykke bagepapir i en bradepande og bag rouladebunden i 7-8 min.
  4. Vend kagen ud på et stykke sukkerdrysset papir og træk bagepapiret af den. Bred straks blommemosen ud over kagen og rul den tæt sammen. Stil kagen koldt indtil servering.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri