Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Blommetrifli
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
75 g sukker
200 g flødeost
2 spsk. flormelis
2 spsk sukker
100 g makroner
Sådan gør du:
  1. Riv citronskallen fint og gem den. Læg blommerne i en gryde med sukker og 2 spsk citronsaft og varm det igennem under omrøring, til sukkeret er smeltet. Lad blommerne simre møre (ca. 5 min.) og hæld dem i en skål til afkøling.
  2. Pisk flødeosten sammen med citronskal og flormelis. Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i. Vend æggehviderne i flødeostecremen.
  3. Læg groftknuste makroner i bunden af 4 portionsskåle og stænk dem med brændevin eller cognac. Fordél blommerne ovenpå og top op med cremen.
  4. Stil desserterne i køleskabet indtil servering.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri