Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Brun kødet i varmt smør og olie i en stegegryde. Krydr med salt og peber, tilsæt løg og steg videre et par minutter. Drys med hvedemel og lad det opsuge fedtstoffet. Tilsæt sennepspulver, paprika, vin, tomater og bouillon. Kog ca. 45 min., til kødet er mørt – kogetiden afhænger af kødets kvalitet.
  2. Kog sovsen igennem med cremefraiche eller fløde.
  3. Steg champignonerne gyldne på begge sider på en varm tør pande. Kom dem i retten lige før servering. Smag til med salt og peber og drys med persille.
  4. Pommes frites: Skræl kartoflerne og skær dem i aflange stave ca. 1 cm tykke og 5 cm lange. Kog dem i letsaltet vand ca. 10 min. Lad dem dryppe af i et dørslag, og tør dem grundigt i et rent viskestykke.
  5. Fyld olie i en tykbundet gryde til ca. 5 cm fra grydens bund. Varm olien. Hav altid et låg i nærheden. Hvis olien antændes, lægges låget hurtigt på, til ilden er slukket. Oliens temperatur skal være 180 grader – her bliver en brødterning lysebrun på et minut.
  6. Steg kartoflerne sprøde ca. 2-3 min. Steg ikke for store portioner ad gangen, da temperaturen så falder for meget. Tag kartoflerne op med en hulske, læg dem på ren køkkenrulle, og drys salt på.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri