Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Boller i karry og rispilaf
4-6 personer
Arbejdstid: 45 min.
Hviletid: 30 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ingredienser:
3-4 spsk hvedemel
ca. 2 dl mælk
Karrysovs:
2 spsk smør
2½ spsk hvedemel
1 spsk karry
Rispilaf med ristede peberfrugter:
2 spsk olie
Sådan gør du:
  1. Kødboller: Rør kødet sejt med salt. Rør gradvist mel, derefter æggehvide og mælk i, til farsen er smidig. Stil den i køleskabet i ca. 30 min., og rør evt. mere mælk i.
  2. Form kødbollerne med en ske, og kom dem i næsten kogende letsaltet vand. Lad kødbollerne koge ca. 15. min., eller til de stiger op til overfladen af vandet.
  3. Rispilaf: Steg løgene klare i olie i en gryde, tilsæt risene og lad dem opsuge fedtstoffet, krydr med salt og hæld vand i gryden. Kog risene møre under låg, ca. 20 min. Steg peberfrugt i olie på pande og bland i rispilaffen.
  4. Karrysovs: Smelt smør og lad det opsuge mel og karry. Tilsæt gradvist kogevandet og pisk godt. Kog sovsen igennem ca. 5 min. med stykker af asparges og forårsløg. Tilsæt kødboller og smag til med salt. Servér med rispilaf med peberfrugter.
Tips!
Boller i karry er fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri