Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør gær ud i lidt af vandet i en rummelig skål. Rør resten af vandet i sammen med olie, salt, sukker og mel.
  2. Ælt dejen godt, så den bliver glat og smidig.
  3. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse et lunt sted ca. 30 min.
  4. Del dejen i 12 stykker. Form boller og sæt dem på bagepapir på en bageplade.
  5. Lad dem efterhæve 30 min. Bag bollerne i ca. 15 min. ved 225 grader i en forvarmet ovn
  6. Afkøl på bagerist. Flæk og servér med smør.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri