Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En af klassikerne i dessertkøkkenet, som stadig gør stor lykke. Den findes i flere udgaver, her er den med rugbrød og chokoladekrymmel.
Sådan gør du:
  1. Skræl æblerne, og kog dem med æblemost og sukker.
  2. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Tilsæt korn og stang, og lad det koge med i ca. 5 min. under omrøring, til æblerne er helt møre. Stil æblegrøden til side, og lad den køle af.
  3. Crumble: Riv rugbrød og chokolade, og bland det sammen.
  4. Anret æblemosen i glas, og fordél et lag crumble oven på. 5. Pisk fløden til skum, og kom en god skefuld på hver anretning sammen med en skefuld ribsgelé.
Velbekomme!
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge