Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Lækre, krydrede frikadeller - kaldet cevapcici – er nemme at lave og også gode på grillen.
Sådan gør du:
  1. Bland krydderimiks og vand og lad blandingen stå i ca. 2 min. Tilsæt kødet og rør det sammen.
  2. Form kødet til små pølser (tommelfinger-størrelse) og steg dem på en varm pande med olie i 5-8 min.
  3. Servér i lune pitabrød med salat, rødløg, peberfrugt og cremefraiche.
Tips!
Bland evt. selv et krydderimiks af 1/4 tsk bagepulver, 1/4 tsk cayennepeber, 1/4 tsk paprika, 1/4 tsk groft salt, 1/2 tsk knust sort peber og 1 fed hvidløg (finthakket). Bosniske frikadeller er ikke fryse-egnede. Smør hænderne med lidt olie, når farsen skal formes – så klistrer det ikke.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge