Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Brun kødet i olie i en stor gryde. Bland kartofler, porrer, gulerødder og selleri med kødet og svits med et par min. Svits karryen med et øjeblik.
  2. Tilsæt bouillon, kog op og skru ned. Lad retten simre under låg i 20 min.
  3. Tilsæt hvidløg, persille og cherrytomater. Lad retten koge endnu 2 min. og smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Servér retten med brød.
Tips!
Retten kan laves med hakket svinekød. Bouillonkartofler med karry og oksekød er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri