Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Frisk og lækker sommerkage med bær og marengs.
Bradepandekage med bær og marengs
(1 kage, 12-16 stk.)
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: 70 min.
Dej:
125 g smør
125 g sukker
2 æg
125 g mel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
125 g marcipan
Fyld:
250 g solbær
250 g ribs
125 g mandler
1 stang vanilje
250 g sukker
2 spsk. majsstivelse
Sådan gør du:
  1. Fór en bradepande (20 x 30 cm) med bagepapir og tænd ovnen på 180 grader.
  2. Rens bærrene og tør dem i køkkenrulle. Rist mandlerne i 3-4 min. på en tør pande og hak dem groft.
  3. Dej: Rør smør og sukker luftigt og tilsæt æggene ét ad gangen. Bland mel med bagepulver og salt og rør det i dejen. Riv marcipanen groft og vend den i. Fyld dejen i formen og sæt den midt i den opvarmede ovn i ca. 20 min.
  4. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og mos dem i sukkeret. Pisk æggehviderne stive og pisk vaniljesukkeret i, så massen bliver sej. Vend majsstivelse, bær og mandler i marengsmassen og fordél det over den halvbagte kage. Glat overfladen med en palet og bag kagen i yderligere ca. 45 min. – læg evt. stanniol over, hvis overfladen bliver mørk.
  5. Tjek med en tandstikker, om kagen er gennembagt, og stil formen til afkøling på en rist i 10 min. Løft kagen ud af formen og stil den til afkøling på en rist.
Tips!
Du kan også bage kagen med f.eks. hindbær, blåbær eller brombær – eller en blanding.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri