Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Bradepandekage med jordbær
16-20 stk.
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet (uden creme og bær)
3 dl mælk
75 g smør
6 æg
450 g sukker
375 g hvedemel
Creme:
3 spsk flormelis
Sådan gør du:
  1. Kog mælken op og smelt smørret heri. Pisk æggene skummende med sukker og tilsæt citronskal. Bland mel og bagepulver og sigt blandingen igennem en si ned i æggemassen.
  2. Pisk den varme mælkeblanding i. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 40 min. ved 175 grader, til den er gennembagt. Lad kagen køle af.
  3. Rør flødeost med vaniljekorn, flormelis og cremefraiche. Smør cremen på kagen i et jævnt lag og fordél jordbærskiverne ovenpå.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri