Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Braiseret lammeskank med bønner
(4 personer)
Arbejdstid: 45 min.
Udblødning: 8-12 timer
Koge/stegetid: 2½ time
Fryse-egnet
½ l vand
1 spsk olivenolie
¼ l hvidvin
1-2 spsk balsamico
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Udblød bønnerne i koldt vand i 8-12 timer.
  2. Overhæld de soltørrede tomater med kogende vand og lad dem trække i min. 20 min.
  3. Fjern synligt fedt (eller en del af det) og sener på skankene. Krydr kødet med salt og peber og brun det i en varm stegegryde med olivenolie.
  4. Tag kødet op og steg løgene bløde i 5-8 min. Tilsæt hvidløg og de afdryppede soltørrede tomater (gem væden) og steg i 1 min. Tilsæt vin og giv retten et opkog. Læg skankene i gryden og tilsæt de afdryppede bønner, tomatvæde, rosmarin og timian. Lad retten simre under låg i 1½-2 timer, til kødet er mørt. Tjek et par gange undervejs, om der er nok væde, og tilsæt evt. vand.
  5. Vend grønkålsbladene i gryden og lad det simre, til kålen er mør (ca. 20 min.) Smag retten til med balsamico, salt og peber og server med brød eller mos.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri