Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Braisseret bacon med rodfrugter og rosmarin
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 1½ time
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1-2 stilke rosmarin
500 g kartofler
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Læg baconstykket i et lille ovnfast fad sammen med rosmarin, hvidløg, peber og bouillon. Dæk fadet med stanniol og sæt det midt i ovnen. Tænd ovnen på 150 grader og lad retten bage ca. 45 min.
  2. Skræl rodfrugterne og kartoflerne og skær dem i grove terninger. Læg dem omkring kødet og sæt fadet tilbage i ovnen uden stanniol.
  3. Skru ovnen op til 200 grader og bag retten i ca. 45 min., indtil kartoflerne og rodfrugterne er møre. Skær kødet i skiver og anret det sammen med rodfrugterne og kartoflerne. Server sennep til.
Tips!
Erstat evt. rosmarin med timian.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge