Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

De halve stegte løg er en mindre fed variation af almindelige stegte løg.
Sådan gør du:
  1. Skær bacon i strimler, og rist dem sprøde på en stegepande i ca. 5 min. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  2. Drys timianblade i panden. Læg pillede, halverede løg med snitfladen nedad, og steg dem møre under låg ved jævn varme i ca. 5 min.
  3. Skræl kartoflerne, skær dem igennem på tværs, og kog dem møre i lidt vand i ca. 20 min. Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med mælk og evt. kogevand.
  4. Hak skyllede forårsløg fint, og rør dem i mosen sammen med salt og peber. Drys med persille.
Velbekomme!
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri