Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Brændte asparges er en mør og lækker grøntsag. En kold ret der gør ethvert frokostbord bedre.
Sådan gør du:
  1. Skræl de hvide asparges, og knæk de træede ender af. Skær tykke asparges igennem på langs.
  2. Steg de hvide asparges på en varm pande med olie, til de er mørkebrune og møre, men stadig har bid – ca. 4 min. Drys med salt og peber.
  3. Rens radiserne. Vask agurkerne, og ”skræl” dem i tynde bånd. Skær laksen i korte, brede strimler.
  4. Dressing:
  5. Blend rygeost med fløde til passende konsistens, og smag til med salt og peber. Fyld dressingen i en sprøjtepose.
  6. Læg de stegte asparges på et fad, og sæt dressingen rundt omkring i små klatter. Drys med agurkebånd, radiser og røget laks.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri