Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg rosiner i blød i øllet – gerne natten over.
  2. Smør brødskiverne med smør.
  3. Læg dem lagvist med rosinerne i et ovnfast fad. Læg et lag brød øverst.
  4. Kog fløde og mælk med sukker og hæld i de sammenpiskede æggeblommer uder kraftig piskning.
  5. Hæld blandingen over brødet i fadet.
  6. Dæk fadet til med sølvpapir og bag ved 150 grader i ca. 30min.
  7. Fjern sølvpapiret og drys med brun farin.
  8. Bag videre i ca. 10 min., til farinen er smeltet.
  9. Servér desserten lun.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri