Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Brødkrans med oliven
(1 stk. brødkrans)
Arbejdstid: 40 min.
Hævetid: 2 timer
Bagetid: 40-45 min.
Fryse-egnet
1½ tsk groft salt
ca. 400 g hvedemel
Sådan gør du:
  1. Rør smuldret gær ud i lidt lunkent vand. Tilsæt resten af vandet, yoghurt, salt, olivenolie og groft rugmel. Tilsæt derefter gradvist hvedemelet. Ælt dejen glat og smidig. Lad den hæve ca. 1 time ved stuetemperatur, til den har dobbelt størrelse.
  2. Ælt dejen igennem på et meldrysset bord. Form et fladt stykke dej på ca. 25x45 cm. Fordel hakkede oliven på dejen og tril den sammen på den lange led. Læg dejrullen på bagepapir på en bageplade og saml den til en åben krans. Lad den hæve ca. 1 time.
  3. Sæt dejen i en 200 grader varm ovn og bag 10 min. Skru ned til 175 grader. Bag brødet i alt ca. 40 min., til det lyder hult, når man banker det på undersiden. Kernetemperaturen, målt med et stegetermometer, skal være 98 grader.
  4. Lad brødet køle af på en bagerist.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri