Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En nem og hurtig opskrift på brødstegte fadkoteletter.
Brødstegte fadkoteletter
2 personer
Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 12 min.
1 spsk sennep
1 tsk karry
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Rør sennep sammen med karry, salt og peber og smør det på koteletterne. Tryk en tynd skive brød fast på hver side af hver kotelet og steg dem gyldne på en pande med smør og/eller olie – ca. 6 min. på hver side. Servér f.eks. med stuvede grønsager og kartofler.
Tips!
Erstat evt. karry med friskhakkede krydderurter. Brug evt. ovnen: brun koteletterne på en pande og steg dem færdige i ovnen ca. 10 min. ved 200 grader. Brødstegte fadkoteletter er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge