Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Dejligt julede brownies med smag af ingefær og konfektagtig konsistens.
Brownies med ingefær
ca. 25 stk.
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 25 min.
Køletid: 2 timer
150 g smør
evt. 50-75 g syltet ingefær
2 æg
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og mos dem sammen med lidt af sukkeret.
  2. Kom vanilje, sukker, smør og kakao i en gryde og smelt det over meget svag varme. Tag gryden af varmen, rør rundt og lad massen køle lidt af.
  3. Hak den syltede ingefær med en kniv og rør den i dejen (kan udelades). Rør æggene i ét ad gangen og tilsæt melet. Rør dejen godt igennem og tilsæt valnødderne.
  4. Smør en firkantet form (20 x 20 cm) og læg et stykke bagepapir i bunden, der går op over to af kanterne. Hæld dejen i formen og bag kagen ved 160 grader i 20-25 min. Tjek med en trætandstikker − der må godt sidde lidt ”chokolade” eller fugtige krummer på, men ikke rå dej. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af i formen.
  5. Pynt: Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller i en mikroovn og smør den ud over kagen. Pynt med tynde skiver syltet ingefær eller saltflager. Lad chokoladen stivne og del kagen i 25 stykker (5 på hver led).
Tips!
Opbevar dine brownies i en kagedåse eller plastboks med låg ved stuetemperatur i op til 4 dage. Pak dem med bagepapir imellem, så de ikke klistrer sammen. Du kan også pakke dem enkeltvis i plastfilm, lægge dem i fryseposer og fryse dem i op til 3 måneder. Tag de stykker op, du skal bruge, og lad dem tø ved stuetemperatur i 1 times tid.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri