Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Bløde og velsmagende brownies. Servér dem med lidt flødeskum eller vaniljeis.
Brownies
Ca. 20 stk.
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 2-3 min.
2 æg
1 spsk. kaffe
2 spsk. kakao
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Hak den mørke chokolade, og smelt den over vandbad ved lav varme.
  3. Bland smør og sukker sammen.
  4. Pisk æggene sammen i en skål for sig, og bland dem med smørblandingen og derefter den smeltede chokolade og kaffe.
  5. Sigt kakao, vaniljesukker og mel i, og vend forsigtigt blandingen sammen.
  6. Hak den hvide chokolade og nødderne groft, og kom det i chokolademassen.
  7. Læg et stykke bage­­papir i bunden af en firkantet form (ca. 24 x 24 cm). Hæld dejen i formen, og bag kagen i ca. 30 min. Når kagen er færdigbagt, skal den stadig være lidt blød i midten.
  8. Skær kagen ud i ca. 20 stykker, og servér med en klat flødeskum.
Velbekomme!
Foto: Columbus Leth / Opskrift: Mai Knauer

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri