Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Vi har fyldt en sprød valnødde-tærtebund med ”browniedej”. Kombinationen af valnødder og chokolade er perfekt og gør tærten helt overdådig.
Brownietærte
1 tærte/ca. 12 stykker
Arbejdstid: 45 min.
Hviletid: 30-60 min.
Bagetid: 50 min.
Tærtedej:
150 g mel
Fyld:
100 g smør
3 æg
Pynt: evt. mørk chokolade
Tilbehør: flødeskum eller vaniljeis
Sådan gør du:
  1. Tærtedej:
    Hak valnødderne meget fint – gerne i en foodprocessor. Bland mel, valnødder og flormelis og hak det sammen med det kolde smør – gerne i en foodprocessor. Tilsæt iskoldt vand og saml hurtigt dejen. Pak den ind og lad den hvile i køleskab ½-1 time.
  2. Browniedej
    Smelt smør og chokolade over vandbad eller ved meget svag varme og lad det afkøle. Tænd ovnen på 175 grader.Pisk æggene sammen med sukker og vanilje og tilsæt sigtet mel, chokoladesmørret og grofthakkede valnødder.
  3. Rul tærtedejen ud i ½ cm tykkelse og læg den i en tærteform eller springform (24-26 cm).
  4. Fordel brownieblandingen på tærtedejen og bag tærten ca. 50 min. – tjek med en tandstikker, om den er gennembagt, og stil tærten til afkøling på en rist. Pynt evt. med høvlet, hakket eller smeltet chokolade. Nyd tærten i små stykker med flødeskum eller vaniljeis.
Tips!
Servér den luksuriøse tærte med flødeskum eller vaniljeis og måske lidt frisk, marineret eller syltet frugt. Brownietærte er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge